Wie zijn wij

Wij zijn Q-Force Security
Q-FORCE Security biedt beveiliging, brandwachten en service-medewerkers aan bij evenementen en van objecten. Als onderdeel van Q-FORCE B.V. kunnen we een totaalpakket aanbieden om uw evenement veilig te laten verlopen; wij leveren naast bovengenoemde diensten ook medische dienst en verkeersregelaars. Doordat we frequent samenwerken en er centrale aansturing plaatsvindt kunnen wij onze dienstverlening op een hoogwaardig niveau aanbieden, met oog voor details. Bijkomend voordeel voor u: U besteedt de gehele organisatie van de ‘evenementenveiligheid’ in een keer uit en u heeft één aanspreekpunt, zowel in de organiserende- als in de uitvoerende fase.

Ook de volledige beveiliging van uw object verzorgen wij graag voor u. Alle diensten om de veiligheid van uw object te garanderen wordt door Q-FORCE Security aangeboden, zoals serveillance in uw object, centralisten voor uw interne meldkamer, etcetera.

Wij werken uitsluitend met volledig opgeleide, deskundige medewerkers waarvan wij, behalve passie voor hun vak, een gastvrouw of –heer-houding verwachten. Wij weten uit ervaring dat de taak van onze medewerkers niet ophoudt met het zorgdragen voor beveiliging en veiligheid; ze zijn vaak een aanspreekpunt voor veel uiteenlopende vragen. De hoffelijkheid die al onze medewerkers leveren is dat stukje extra service en aandacht waardoor uw gast, bezoeker of patiënt meer geholpen is.
Q-FORCE Security is onderdeel van Q-FORCE B.V. Wij stellen ons als directie graag aan u voor:

Arno Vonk
Arno Vonk heeft meer dan 25 jaar ervaring in diverse disciplines binnen de beveiliging waaronder 15 jaar in een managementfunctie bij een groot beurscomplex in het midden van het land en is Post-HBO opgeleid in Security Management (RSE) en is een echte People Manager. Door zijn grote ervaring op beveiligingsgebied en zijn ervaring als klant van diverse particuliere beveiligingsorganisaties weet Arno precies wat een klant zoekt en nodig heeft.

Willem Swart
Met een jarenlange ervaring in de acute zorg en evenementenzorg als bagage, maar bovenal door zijn sociale en eerlijke karakter is Q-FORCE B.V. bevoorrecht om Willem als bestuurder binnen de directie te hebben. Al jarenlang is Willem contactpersoon van diverse opdrachtgevers, tot grote tevredenheid van onze klanten. “Q-FORCE B.V. hecht grote waarde aan een ‘gastvrouw/-heer opstelling. Dit geldt in de uitvoering van de werkzaamheden door onze medewerkers, maar zeker ook in het contact met onze opdrachtgevers. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij!”

Valentijn Waltmans
Valentijn is sinds 2008 als ondernemer aan de slag. Zowel als zelfstandige als samen met zijn bedrijfspartners worden er diverse ondernemingen met succes aangestuurd. “Al sinds 2001 werk ik frequent en intensief samen met beveiligers vanuit mijn rollen als bestuurder en als hulpverlener. Samen met Willem heb ik de visie dat Q-FORCE B.V. moet uitblinken in kwaliteit, transparantie en een gastvrije opstelling. Hier blijven we keihard aan werken, elke dag.

John Schrijer
John is een creatief en gedreven persoon. John heeft diverse certificaten behaald aan de Open Universiteit op het gebied van Organisatiekunde & Operationeel Management en in het reguliere onderwijs het Intercedent diploma. Hij heeft tot 2004 in loondienst gewerkt als ambulanceverpleegkundige. In 1997 is hij begonnen als zelfstandig ondernemer in de welzijnsbranche, de ICT-branche en als trainer/coach anderen begeleidt in het ondernemerschap. John houdt van uitdagingen en zet zich met al zijn kennis en kunde in voor Q-FORCE Security.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt ons bereiken via info@beveiligingsdienst.nl of ga naar contact.

Ga naar contact